SERVICII

Consultanță

În vederea obţinerii unor costuri minime prin utilizarea soluţiilor optime, SC AMCO INTERDEAL SRL furnizează servicii de consultanţă pentru aplicaţii în logistica depozitării.

Pentru a garanta un răspuns optim din punct de vedere economic și funcțional, este necesară o analiză a nevoilor companiei în raport cu posibilitățile acesteia.  Stabilirea soluției, este atent studiată, tinând cont de toate detaliile și de tipicul aplicației, astfel încât se reglează fluxul de lucru și se obțin spaţii cu coeficient maxim de acoperire. 

La cererea clientului, AMCO Interdeal lansează o ofertă gratuită, ce are în vedere toate aspectele proiectului, de la proiectare pană la instalarea propriu-zisă a sistemului de rafturi. Totul, dintr-o singura sursă.

O consultanță de calitate, vă scutește de timp pierdut și resurse risipite pe solutii nepotrivite nevoilor dumneavoastră.

Așadar, pentru o experienţă drept la ţintă, calitativă, şi unde rămâne loc pentru profit, te invităm să ne contactezi.

proiectare1

Proiectare și Implementare

Dispunem de cele mai bune resurse şi tehnologii pentru proiectarea sistemelor de depozitare, având în spate o echipă de ingineri dedicată şi programe speciale de proiectare şi design.

Primul pas în realizarea unei aplicaţii, îl reprezintă etapa de analiză, ceea ce implică colectarea tuturor datelor despre proiect şi a obiectivului vizat. Următorul pas este constituit de configurarea în soft a soluţiei optime stabilite. Astfel, în urma procesului de proiectare, avem planul in toţi parametrii tehnici, funcţionali şi de siguranţă, pregătit de implementare.

Procesul de implementare, este asemeni unui puzzle, compunându-se din asamblarea perfectă a ”pieselor”: 

-comandă furnizori- verificarea condițiilor finale ale spațiului-stabilirea condițiilor de transport- analiza din perspectiva instalării-recepția mărfii și verificarea acesteia- pregătirea pentru instalare și instalare- verificarea fiecărei etape de instalare- predarea și preluarea structurii instalate-

montaj2

Montaj

Experiența, promptitudinea, seriozitatea şi atenţia la detalii sunt punctele cheie în efectuarea unui montaj profesional în condiţii de siguranţă conform normelor europene (EN). Aceste principii impreună cu rezultatele înregistrate de-a lungul activităţii, ne ajută în consolidarea unor relaţii de succes şi trainice cu partenerii nostri.

In montajul sistemelor de rafturi avem o experienţă de 17 ani, oferind acest serviciu încă de la înfiinţarea companiei. Este de prisos să spunem ca experienţa ne recomandă, însă având în vedere că este etapa din proiect cu cele mai multe „surprize”, în tot acest timp am învăţat să reducem riscurile la minim, astfel încat să livrăm lucrarea în cele mai bune condiţii şi în termenii stabiliţi.

Service și Inspecții Periodice

Ne interesează ca sistemele de rafturi pe care vi le furnizăm să funcţioneze la parametri maximi atâta timp cât le folosiţi. În acest scop oferim serviciul de inspecție periodică şi de service după finalizarea şi predarea spre operare a sistemului.

În urma inspecţiei, datorită capacităţii proprii de producţie, Amco vă poate furniza intr-un timp scurt accesoriile deteriorate ale sistemului dumneavoastră de depozitare.

Aceste servicii sunt esenţiale în prevenirea eventualelor întreruperi ale activităţii dumneavoastră, dar și obligatorii, conform ordinului 393, art 7.3, utilizatorul sistemului de rafturi având în resposabilitate păstrarea nealterată a coeficienţilor de siguranţă. 

Modificari Sistem și Relocări

In funcţie de evoluţia afacerii dumneavoastră, poate interveni necesitatea modificării locaţiei depozitului, reorganizarea sau reconfigurarea sistemului de rafturi existent. Pentru astfel de cazuri vă punem la dispoziţie o echipă de profesionişti cu o vastă experienţă în domeniu, indiferent de tipul sistemului de rafturi.

proiectare

Producție

AMCO INTERDEAL dispune de posibilitatea de a confecţiona o gamă variată de elemente şi accesorii având propria fabrică de producţie. Acest lucru permite configurarea sistemului dumneavoastră de depozitare astfel încât să îndeplinească toate particularităţile aplicaţiei, în condiţii de siguranţă, conform normelor europene. Totodată, un mare avantaj este acela de a onora comenzile şi proiectele în timp considerabil mai scurt, şi de a avea flexibilitate ridicată în privinţa intervenţiilor spontane de service sau de suplimentare a elementelor primite de la furnizori.

Produse realizate:
Poliţe, protecţii de coloane, protecţii de rând, protecţii tip L, distanţieri, plăcuţe de planeitate, siguranţe, scări, elemente de rigidizare, plasă de siguranţă, panouri din plasă, elemente pentru structuri de tip mezanin, modificări de coloane şi grinzi, altele.