COMPANIA

Despre noi

AMCO Interdeal şi-a început activitatea pe piaţa românească din 2001, ca furnizor de sisteme de rafturi şi soluţii optime de depozitare. Înca de la început, atitudinea profesională, calitatea superioară a produselor, dezvoltarea prin inovație și respectarea valorilor morale, au reprezentat priorități în cadrul companiei noastre. Astfel, AMCO Interdeal este acum un nume cu rezonanță pe piața de rafturi, având performanțe remarcabile în optimizarea activităților intralogistice și creând relații de business corecte, bazate pe o viziune unitară.

În cei peste 18 ani de activitate, având o orientare constantă spre evoluție, inovație și învățare, am pus în practică noi și noi metode sau soluții care să imbunătățească experiența colaborării cu noi. În primul rând, ne-am dorit sa putem oferi clienților noștri soluții logistice complete, lucru materializat prin parteneriate cu cei mai buni producatori de echipamente industriale. Așadar clienții nostri pot achiziționa din aceeași sursă, atât rafturi, cât și echipamente speciale de manipulare a mărfurilor, potrivite pentru fiecare sistem.

Mai mult, de-a lungul timpului ne-am creat un portofoliu de furnizori, alegându-i în urma experiențelor directe pe cei mai buni dintre cei mai buni. Ca furnizor de soluții logistice optime în depozitare, AMCO Interdeal a cunoscut un partener solid și de încredere – AR racking -, alături de care  am putut veni în întâmpinarea clienților nostri cu produse de cea mai buna calitate si soluții de depozitare adecvate fiecărei situații.

Totodată, în acești ani, am reușit să creăm o echipă competentă și competitivă la cele mai înalte nivele de performanță, având manageri de proiect bine instruiți și dedicați acestei activități pline de provocări și creativitate. Ne place să spunem că nu este nimic prin care am trecut și nu am învățat ceva, drept urmare, am câștigat competențe de excelență pentru orice tip de depozitare sau serviciu pe care îl oferim:

 –  de la consultanță cu privire la sisteme și proiectare complexă, până la instalația la cheie, inclusiv oferte personalizate de service și inspecții periodice-.

 Cu angajamentul de a ne respecta întotdeauna cuvântul, AMCO INTERDEAL este un partener solid alături de care, puteți atinge cele mai bune performanțe prin logistica depozitării.  Așadar, suntem aici, oricând, pentru a lucra proiectele dumneavoastră cu creativitate, eficiență și sustenabilitate.

Citiți mai multe despre companie în articolul AMCO în cifre.

Sectoare deservite

Indiferent de produsul dumneavoastră, noi cunoaștem cea mai bună soluție de stocare. In mai mult de 18 ani de experiență în domeniul soluțiilor de depozitare, am câștigat competențe în organizarea eficientă și sustenabilă a proceselor logistice din orice domeniu de activitate. Dispunem de un know-how cuprinzător si de tehnologii potrivite atât pentru proiecte de depozitare civilă, cât și pentru proiecte sofisticate, complexe, de depozitare industrială.

Asadar, sintetizând, înregistrăm rezultate performante în următoarele industrii sau sectoare de activitate:

– Sectorul industrial : Monsanto, Philip Morris, Unilever, Continental

– Sectorul farmaceutic și cosmetic: Avon, AD Pharma, Fildas, Fiterman pharma, Sanirom

– Operatori logistici: Aquila, Unilever, H.Essers, Geodis, FM Logistic, Kuehne&Nagel

– Industria alimentară și a băuturilor: Coca-Cola, Friesland, Macromex, Whiteland, Agrana, Moara Băneasa

– Industria automotivelor: Delphi, Conex, Ford, Dura Automotive, Comat Auto

– Industria fashion: Otter, FF Group, Deslee-clama, Interbrands

– Sectorul bancar și administrativ (arhive): BCR, AB Activ, Banca Franceză

– Retail: Metro, Profi, Mega Image, Jysk, Carrefour

– Sectorul civil

Quality Assurance

Modestia este păguboasă în relaţiile comerciale” spun cei de la top 10k, iar noi rezonăm total cu această afirmaţie. Dacă încă mai există vre-un dubiu în ceea ce priveşte încrederea în compania noastră, vrem să ne asigurăm că l-am înlăturat.