AR RACKING

Amco îşi securizează poziţia de top în ofertarea soluţiilor de depozitare, sub aspectul calitate / preţ, prin parteneriatul cu AR Racking Spania. Marele producător de rafturi industriale a devenit un partener solid pentru Amco din anul 2016, dupa o colaborare initiala de circa 10 ani. Impreuna conlucram pentru a oferi consultanta de top, solutii personalizate si bineinteles produse de cea mai inalta calitate afiliate la normele europene.

Despre AR Racking

AR Racking face parte din grupul spaniol Arania, un conglomerat de companii care îşi desfăşoară activitatea în jurul oţelului de peste 75 de ani. AR Racking oferă o gamă variată de soluţii în depozitare, ca urmare a unui proces continuu de dezvoltare tehnologică, susţinut într-una dintre cele mai avansate unităţi de producţie din Europa. Cu o rată de export de peste 90%, AR se află în prezent în peste 60 de pieţe internaţionale.

AR Racking - prezență importantă în stabilirea standardelor tehnice în sectorul depozitării industriale

Specialistii AR sunt recunoscuti la nivel international, ocupand functii de conducere in asociatiile de profil. Directorul tehnic de la AR Racking Pablo Montes, a fost numit in functia de Presedinte al grupului de lucru „FEM Racking and Shelving” din cadrul European Materials Handling Federation, sub indrumarea caruia sunt elaborate documentele privind proiectarea shuttle-urilor.
Aceasta participare a AR Racking la elaborarea standardelor tehnice reprezinta un alt pas in activitatea constanta de dezvoltare tehnologica realizata de companie.
Pentru AMCO este un motiv de recunostinta sa avem aproape un partener cu o asemenea rezonanta in sectorul de depozitare industriala, si pentru sansa de a colabora in permanenta cu cei mai mari specialisti din domeniu.